Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/42/d471960271/htdocs/Ana_Yael_Art_Gallery/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752
Exposició                 LA MAR DE PEIXOS

Exposició LA MAR DE PEIXOS

Inauguració: dijous, 23 de maig a les 20 h. Del 23 de maig al 7 de juny Centre Cívic Pere Pruna Ganduxer, 130 Barcelona tel. 934186537 Obert de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 21h Aquesta mostra acull una selecció d’obres realitzades per l’artista Enric Servera, on el nexe de d’unió de les quals gira entorn el mar i el paisatge costaner. La sèrie preten captar l’essència del mar, honrar-lo i plasmar la seva riquesa tot i denunciant els atacs constants a l’ecosistema i a la vegada generar consciència als assistents de la importància de preservar-lo. S’han utilitzat tècniques mixtes, gravat i pintura. Acció d’art: dijous, 23 de maig, a les 19 h. ‘CIUTAT DE PARELLA’ a càrrec d’Eudaimonia Ensemble i Enric Servera. Veu Marta Ferré. Places limitades cal inscripció prèvia. L’acció artística-musical CIUTAT DE PARELLA és una reinterpretació de la llegenda menorquina que té el mateix nom. Un relat fantàstic sobre una ciutat submergida per les aigües a causa de l’ambició de l’home, segons uns, o a causa de l’enveja i l’arrogància, segons uns altres. Això serveix de pretext per oferir una acció artística visual i concert lúdic, però a la vegada conscient de com els efectes del canvi climàtic pot fer sobre el nostre poble o indret on vivim i com l’empremta, de vegades irreversible, que les petites accions diàries provoquen en el nostre planeta.

“Bon dia, Joana!”

“Bon dia, Joana!”

Editorial: La Mordida Literaria

publicado en Marzo 2019

Poemas de Joana Raspall

Texto de Joan Dausà

Música de Josep Blay Mañez

Ilustraciones de Ana Yael

A partir de hoy tenemos en la galería el libro de la cantata “Bon dia, Joana”. Inspirándose en los poemas de la escritora catalana Joana Raspall, la editorial La Mordida Literaria en colaboración con Joan Dausà, autor de los textos, la música de Josep Baly Máñez y la ilustraciones de Ana Yael, han creado este libro que rinde homenaje a la obra de una de las poetisas más importantes del último siglo, ofreciendo una mirada más contemporánea y fresca de sus poemas.

FINISSAGE MASKS! 

8.06.2017

Come and toast with us! 

Lasts days to visits Enric Servera Masks exhibition.

We will have a guided tour to say goodbye to this wonderful friends who joined us during this last months. If you still didn’t meet them, take your chance!

ANOTHER BRILLIANT WORK BY PEDRO MURÚA! 

26.06.2016

New artwork! 

Pedro Murúa loves to dress our walls, he changed our space again.

Two new works are now available at the gallery. Pass by and see what’s new!

LAST ADQUISITION! 

19.05.2016

Pedro Murúa last creations availables from today,

A little beast lives inside Pedro… I have that little intuation that he will never stop. Can’t wait to see what’s next!

Meanwhile, you can come and enjoy his last creations!

Pin It on Pinterest